Omatlinkit.fi-palvelun käyttöehdot

Palvelun ylläpitäjä on HM-lab tmi/Hannu Luomanen, Pernaantie 36, 62200 Kauhava. Omatlinkit.fi on HM-lab:in tavaramerkki.

Palvelu sijaitsee fyysisesti Zoner-webhotellissa (zoner.fi), Suomessa pääkaupunkiseudulla.

Asiakkaan oikeudet

Voit tallentaa palveluun enintään tuhat (1000) linkkiä, jotka jakautuvat enintään kahteenkymmeneen (20) luokkaan. Kokoelmasi osoite on muotoa http://omatlinkit.fi/[kokoelman nimi]/, esim. http://omatlinkit.fi/hjulkinen/ .

Palvelu säilyttää linkkikokoelmasi sisällön sellaisena kun olet sen tallentanut. Kokoelman esittämisen ulkoasuun saattaa tulla muutoksia. Kokoelma on käytettävissä kellon ympäri kaikkina viikonpäivinä.

Linkit ja niiden kuvaukset säilytetään, kunnes irtisanot sopimuksen tai jätät vuosimaksun maksamatta. Irtisanomisen syy kiinnostaa meitä palvelun kehittämiseksi. Lähetämme yhden maksukehotuksen, mutta emme ryhdy perintätoimiin.

Uudet ominaisuudet ovat käytettävissäsi ilman eri veloitusta sopimuskauden loppuun saakka, elleivät ne kuulu selvästi eri tuotekokonaisuuteen.

Palvelun käytettävyys

Palvelu on aina käytettävissäsi. Ohjelmistopäivitysten asennuksista saattaa aiheutua alle puolen tunnin mittaisia käyttökatkoksia. Jos web-hotellissa tulee laiterikko, palvelu on pois käytöstä enintään 2 vuorokautta. HM-lab:in aiheuttamista, yli puolen tunnin mittaisista käyttökatkoksista pyrimme tiedottamaan etukäteen. Web-hotellin pitkistä katkoksista saatamme tiedottaa myös HM-lab:in kotisivuilla (www.hm-lab.fi), jotka sijaitsevat toisessa web-hotellissa.

Web-hotellin, Internet-yhteytesi tai tietokoneesi kuormitustilanteesta johtuen palvelu saattaa joskus hidastella. Se on normaalia. Yksittäistapauksessa ongelman paikallistaminen saattaa olla hankalaa tai mahdotonta. Keskeytä sivun lataus (stop) ja aloita se uudestaan (reload). Jos ilmoitat meille hidastelusta, ilmiön tarkka esiintymisaika ja viiveen pituus ovat tärkeitä tietoja. Emme vielä tallenna palvelimen vasteaikoja.

Emme vastaa Internet-yhteytesi toimivuudesta. Jos et pääse palveluumme, tarkista pääsetkö muille verkkosivuille. Riitatapauksissa toteamme palvelun toimivuuden omatlinkit.fi:in käyttötilastotiedoista.

Palvelun tietokannasta otetaan varmuuskopio kerran viikossa (sunnuntaisin). Palvelukatkoksiin liittymättömät, asiakkaan pyynnöstä tapahtuvat tietojen palautukset laskutetaan tuntityönä.

Palvelusta tulee olemaan suomenkielinen versio ainakin niin kauan, kuin palvelu on HM-lab:in omistuksessa.

Irtisanominen

Asiakas voi irtisanoa palvelusopimuksen milloin tahansa. Jos sopimuskautta on jäljellä enemmän kuin 10 kuukautta, Omatlinkit.fi palauttaa vuosimaksun.

Omatlinkit.fi irtisanoo palvelusopimuksen, jos kokoelmaan on tallennettu palvelulle, muille asiakkaille tai web-hotellille vahingollista koodia. Asiakkaalle tiedotetaan havainnosta ja hänen pääsynsä kyseiseen kokoelmaan evätään. Jäljellä olevaa vuosimaksua ei palauteta.

Voimassaolo

Nämä ehdot ovat voimassa 14.2.2006 alkaen toistaiseksi. Ehtojen muutoksista tiedotetaan tällä sivulla. Ehtojen edelliset versiot ovat nähtävissä palvelun voimassaolevien käyttöehtojen yhteydessä.